Robbrecht de Frieslaan 25 - 9150 Rupelmonde
Tel.: 03 500 12 29
Contacteer ons!
Contact
WEM houdt het hoofd koel voor u!

WEM, installeren van ventilatie in Temse!

Voor een aangenaam binnenklimaat tijdens zomer en winter is het installeren van een ventilatie in Temse geen overbodige investering. Met het huismerk Ventilair heeft WEM een vertrouwensband opgebouwd. Daarnaast is de firma ook gekend met anderen merken. Eén aandachtspunt voor u: vergeet het onderhoud niet.

Zwoelen nachten of een hittegolf zijn slechts twee redenene waardoor u best een installatie laat installeren door WEM. Een gelijkmatige temperatuur is ook bevorderlijk voor de productiviteit voor u zelf en uw werknemers. WEM plaatst installaties voor zowel particulieren als bedrijven.

Camera-inspectie

Vergeet ook niet dat ventilatiesystemen op tijd en stond ook aan een grondig onderhoud moeten onderworpen worden. Het onderhoud is één van de belangrijkste factoren voor een optimaal rendement en een langere levensduur van uw installatie. Aan de hand van camera-inspectie kan alles gedeteceerd worden tot in de kleinste hoekjes.

Contact opnemen

WEM beschikt over professionele camera-apparatuur om de vervuilde plekken te ontdekken en deze nadien te reinigen. De investering in een onderhoudsbeurt verdient u ogenblikkelijk terug dankzij de lagere energiefactuur. Neem vandaag nog contact op voor bijkomende informatie over uw ventilatie in regio Temse.

Clikc+