Robbrecht de Frieslaan 25 - 9150 Rupelmonde
Tel.: 03 500 12 29
Contacteer ons!
Contact
WEM is uw vakman voor elektriciteit en sanitair!

WEM, voor het leggen van elektriciteit in Temse!

Op zoek naar een goede elektricien die u correct en vakkundig verder helpt met al uw elektriciteits- en mechanicawerken? Voor de installatie en renovatie van verwarming, ventilatie, sanitair of elektriciteit in Temse staat zaakvoerder Andy Wittock van WEM voor u klaar.

Als bachelor in de elektro-mechanica heeft Andy een goede basis op zak. Die kennis nam hij mee, waarna hij acht jaar ervaring opdeed in de industrie. Sedert begin 2015 heeft hij WEM in handen, een firma die al sinds 2008 een autoriteit is op het gebied van elektriciteit-mechanica en de volgende werken uitvoert:

Elektriciteit

Installeren, plaatsen, onderhouden en repareren van uw elektrische installaties, automatische garagepoort, parlofonie, camerabeveiliging en andere zaken.

Verwarming

Plaatsing en onderhoud van gas- en mazoutsystemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor vloerverwarming op gas of elektriciteit.

Sanitair

Nieuwbouw en totaalrenovatie van sanitaire installaties. Herstellingen worden zeven dagen op zeven uitgevoerd.

Ventilatie

Installatie en reiniging van ventilatiesystemen bij bedrijven en particulieren. Controle via video-inspectie.

Schrijnwerkerij

Naast de traditionele houtwerken ook plaatsing van ramen en deuren in PVC.

Vanuit thuisbasis Rupelmonde, in de regio van Temse, voert WEM alle werken uit binnen een straal van dertig kilometer. Voor alle bovenstandere werken mag u contact opnemen, evenals voor vrijblijvende informatie en een gratis offerte.

Clikc+