Robbrecht de Frieslaan 25 - 9150 Rupelmonde
Tel.: 03 500 12 29
Contacteer ons!
Contact
Bij WEM in Temse wordt u warm ontvangen!

Alle soorten verwarming bij chauffagist WEM in Temse

Een goede centrale verwarming is een must in elk nieuwbouw- of renovatieproject. Wanneer de installatie goed wordt verzorgd, zorgt dit voor een evenredige verdeling van de warmte over heel het pand. Als professionele chauffagist in Temse bekijkt zaakvoerder Andy welk type verwarming het meest geschikt is.

Een aangename warmte zorgt voor een leuk comfortgevoel, maar zeker zo belangrijk is de kostprijs. Mits een juiste keuze van het gewenste verwarmingstoestel en cv-ketel kan dit een gevoelig verschil betekenen voor uw energiefactuur.

Junkers/Vaillant

Bij WEM kan u voor diverse verwarmingssystemen terecht. Naast de traditionele gas- en mazouttoestellen - van de merken Junkers en Vaillant - plaatst het professionele team onder leiding van CEO Andy ook andere merken. Heeft u al eens aan vloerverwarming op water of elektriciteit gedacht? Op een rustige zondagmorgen met uw bloeten over die heerlijke verwarmde vloer rondlopen, puur genot!

Ook met de combinatie vloerverwarming-radiatoren heeft de elektriciteitsfirma uit Temse ervaring. Voor radiatoren werkt WEM al jaar en dag met het huismerk Thermrad, dat bekend staat voor een goede prijs-kwaliteit.

Contacteer ons

Voor installatie én renovatie bent u bij chauffagist WEM in Temse aan het correcte adres. Pols naar de diverse verwarmingssystemen die passen binnen uw budget en persoonlijke wensen. WEM staat altijd klaar om u verder te helpen. Bel voor een afspraak.

Clikc+